Freelancer

Freelancer

În caz că nu ai încă un job stabil din diverse motive, sau pur și simplu dorești să mai mulți bani, află că există metode prin care poți câștiga bani de acasă chiar din fața calculatorului. Una dintre aceste metode este să devii freelancer.

Probabil te întrebi ce este un freelancer. Freelancer este o persoană care realizează diverse proiecte și câștigă bani. Asta poți face și tu. Avantajele sunt suficiente pentru a te convinge că este o idee bună sa fii freelancer.

În primul rând, lucrezi de acasă. Tu ești propriul șef și îți faci propriul program. Nu este nevoie să fii la o anumită oră la birou. Te poți trezi la ce oră vrei și să lucrezi în timp ce îți savurezi cafeaua. Nu vei avea pe nimeni care să te streseze și să introducă în tine frica de a fi concediat.

În al doilea rând, tu îți alegi proiectele la care vrei să lucrezi. Sunt o mulțime de persoane care au nevoie de diverse servicii. Poate au nevoie de un designer graphic, de un blogger, un programator etc. Tu nu trebuie decât alegi proiectele pe care crezi că le poți duce la bun sfărșit.

Pe final, aceste sunt doua dintre site-urile dedicate freelancerilor pe care le consider cele mai serioase:

http://www.freelancer.com

http://www.elance.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s