Afaceri Online

Afaceri Online

Haideți să vorbim puțin la general și să vedem cum am putea să facem un venit frumușel cu ajutorul internetului.

Magazin de comerț electronic

Un e-commerce nu e la fel de ușor față de alte afaceri online, însă poți ajunge să ai niște profituri frumușele. Poți privi site-urile de comerț electronic ca pe echivalentul unui magazin tradițional dacă te face să gândești mai clar.

Poți vinde prin intermediul lui absolut orice, de la haine până la animale de companie. Sigur că poți face asta și pe site-uri gen Okazii, însă un site cu design și brand propriu poate ajunge în timp, la cifre de afaceri uriașe, cu condiția să nu încetezi să îți îmbogățești gama de produse și să optimizezi și să testezi paginile(pe scurt să fii mereu interesat de această afacere).

Site de traduceri autorizate

Dacă te pricepi la una sau mai multe limbi, îți poți face un site de prezentare prin care să aduni clienți din toată lumea. Totul se va face pe Internet, transmiterea documentelor precum și plățile, motiv pentru care poți începe acest gen de afacere și de acasă. Acest site este recomandat și în cazul în care ești translator și nu ți-ai găsit un loc de muncă.

Ai nevoie de un site de prezentare profesionist și optimizat pentru cuvintele cheie legate de limbile în care te specializezi.

Un blog (recomandat)

Blogging-ul este metoda mea preferată de a face bani, pentru că îți oferă multiple metode de monetizare: de la a promova produse prin afiliere (contra comision) la produse informaționale și fizice proprii, la membership-uri. Recomand blogging-ul deoarece se poate transforma într-o afacere de lungă durată.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s