Reţelele sociale bune pentru afacerea ta

Dacă ai o afacere şi doreşti să o promovezi şi în mediul online, este bine să te foloseşti pentru început de reţelele de socializare. Multe dintre ele îţi oferă posibilitatea de a-ţi crea o pagină în care să-ţi prezinţi produsele şi serviciile oferite.

social-network1

Facebook-ul este cea mai populară platformă de socializare. Şi în România, din ce in ce mai multe persoane au început să o folosească. Chiar dacă ai o afacere micuţă, poţi găsi cu uşurinţă potenţiali clienţi pentru produsele sau serviciile oferite. Mai mult decât atât, un profil al companiei tale pe o reţea de socializare te poate ajuta să îţi fidelizezi clienţii existenţi.

Spre exemplu, crearea unui profil de Facebook pentru afacerea ta este asemănătoare cu crearea unui website sau a unui blog. Avantajul enorm pe care o astfel de pagină ţi-l poate aduce este faptul că persoanele conectate la pagina ta vor vedea întotdeauna, în timp real, orice postare publică. Poţi face promoţii zilnice pentru a atrage noi clienţi, poţi interacţiona cu ei în mod constant, poţi obţine feedback-ul lor care este foarte important, te poate ajuta să-ţi dai seama de cerinţele pieţei şi te poţi dezvolta în funcţie de acest lucru.

Astfel, o pagină de Facebook pentru afacere ta poate deveni mult mai profitabilă decât crearea unui site.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s