Cum să-ţi faci un magazin online gratuit?

Comerţul electronic ia amploare în ritm ameţitor, iar lista avantajelor e interminabilă şi am vorbit despre acestea în rândurile trecute. Însă nu toţi dintre noi sunt absolut încrezători în reuşită sau în ideea lor de afacere. Tocmai de aceea vă propun un mod de a deschide un magazin online fără prea multe investiţii: un magazin gratuit.

1. U-coz.com este un site ucrainean care se laudă că are peste un milion de utilizatori şi care acum are şi variantă românească, ucoz.ro. Acest site îţi permite să dezvolţi un magazin online, un site de prezentare sau un blog gratuit. oferind un domneniu pe server, mai multe variante de template şi spaţiu de stocare. Avantajul acestui site este că e foarte simplu de folosind, fiind accesibil chiar şi pentru cei care nu au prea multe cunoştinţe tehnice. Pe lângă planul tarifar gratuit site-ul oferă şi mai multe servicii opţionale: căsuţă de email, spaţiu de stocare mai mare sau renunţarea la drepturile de autor ucoz sau adăugarea de forum.

ucoz.ro

2. O altă variantă gratuite de magazin online este Biz.Shopmania.ro, o platformă care devine din ce în ce mai populară. Aici îţi poţi face un magazin la fel de uşor cum ţi-ai face o căsuţă de email. După ce îţi faci cont pe acest site îţi poţi alege o temă sau template, poţi pune bannere şi sigle personalizate şi ai câteva opţiuni pentru a-ţi personaliza magazinul pentru a arăta mai bine.

biz.shopmania.ro

Această platformă îţi oferă o serie de aplicaţii, de exemplu ai posibilitatea de integrare pe platforme de socoalizare precum Facebook, Twitter sau altele, poţi introduce produsele doar cu o listă Excel şi ai aplicaţii de managenet al clienţilor, rapoarte şi analiză.

Vei găsi pe acest site 3 planuri tarifare dintre care unul este gratuit. După ce ai prins curaj, ai dobândit un cerc de clienţi şi vezi că afacerea merge bine, poţi face upgrade la un plan tarifar care îţi permite mai multe opţiuni, în funcţie de necesităţile afacerii tale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s