Ce trebuie să ştii dacă vrei să începi o afacere online

Dacă vrei să începi o afacere online să ştii că eşti pe drumul cel bun. Magazinele online sunt cele mai profitabile din mai multe motive: ai spaţiu nelimitat pentru produsele tale, ai vizitatori mult mai mulţi decât într-un magazin clasic, nu trebuie să ai un orar de la 8 la 6 – vizitatorii pot veni 24 de ore din 24, şi poţi prelua comenzi oricând.

webshop

Cât te costă deschiderea magazinului? 50 de dolari pe an dacă deschizi un magazin www.nume.ro şi 10 dolari pe an dacă doreşti unul www.nume.com. Plus ai nevoie de hosting, adică spaţiul pe un server unde se va afla magazinul tău, ceea ce va fi încă 40 de dolari pe an. Iar al treilea pas pe care trebuie să-l faci e să cumperi site-ul, ceea ce va fi în jur de 100-150 dolari. Cam atât despre banii pe care trebuie să-i dai pe “spaţiul comercial”.

Urmează să îţi “aranjezi” magazinul. Fă nişte fotografii de calitate produselor tale, încarcă-le pe site şi scrie nişte descrieri atractive, dar sincere despre fiecare produs. Fii rezonabil cu preţurile şi respectă-ţi promisiuile către cumpărători: respectă termenele de livrare şi oferă calitate pentru ca afacerea ta să se poată dezvolta.

Dacă vrei un trafic mai intens în magazinul tău, vei avea nevoie să-ţi optimizezi site-ul pentru motoarele de căutare, sau poţi opta pentru publicitate pe alte site-uri.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s